Balaton - Dél címoldal
2013-02-27

Botrány egy kaposvári kollégiumban, megalázták a fiút társai

Csicskáztattak a kaposvári fociakadémián, hat gyerek ellen indult fegyelmi eljárás. Fáslival akarták megkötözni a 13 éves sértettet, előkerült egy nemi szerv is.

Több száz gyermeket – az óvodásoktól kezdve egészen a 19 éves korúakig – foglalkoztat a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó-akadémia, akik mondhatni hétről hétre pályára lépnek különböző tornákon, bajnoki mérkőzéseken. Az utóbbi időben mégsem az eredményeik miatt kerültek a középpontba; a kollégiumban történtek megítélésünk szerint bőven kimeríti a „csicskáztatás” fogalmát. Az ügy pikantériája, hogy bár a Cseri úti sportcentrumban lévő kollégiumban történtek az események, a főszereplők nagy része nem a Bene Ferenc Labdarúgó-akadémia tagja.

Hogy mi is történt egészen pontosan azon az ominózus február 7-ei estén, azt a rendőrség feladata lesz kideríteni. Információink szerint – fogalmazzunk így – előkerült a 18 éves elkövető nemi szerve is, majd később (miután többen is berontottak a szobába) fáslival meg akarták kötözni a 13 esztendős sértettet, aki pár perc elteltével valahogy kiszabadult, s a folyóson kért segítséget telefonon. Utóbbit rögzítette az itt elhelyezett biztonsági kamera. A nemi szerves történetet az egyik gyerek felvette a mobiljára, amit aztán később kitörölt. Ha sikerül „visszahozni” a kitörölt felvételt, az perdöntő lehet. 

Bár a rendőrség még vizsgálja a történteket, az mindenesetre tény, hogy a kollégiumban hat gyerek ellen (közülük egyébként hárman játszanak a Bene Ferenc Labdarúgó-akadémia korosztályos csapataiban) azonnal fegyelmi eljárást kezdeményezett Gémesi Csaba kollégium-vezető, s a két főkolompos nemkívánatos személynek minősül a Cseri úti sporttelepen.
2020. május 26. Evelin, Fülöp
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Webdesign
ÁSZF | Impresszum